Wie zijn wij?

Andries Eisma is al meer dan 30 jaar werkzaam in de bouw. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan als timmerman en uitvoerder bij grote projecten. In 2012 heeft Andries de stap gezet om als zelfstandig ondernemer verder te gaan onder de naam Eisma Timmerwerk. Qua werkzaamheden is hij van alle markten thuis. Denk bijvoorbeeld aan het verbouwen van woningen, realiseren van een uitbouw, monteren van keukens en het vervangen van kozijnen etc. Daarnaast levert Andries uitstekend vakwerk wat betreft restauratie van monumentale panden. Ook regelt hij uw complete verbouwing met alles wat daarbij komt kijken.

Hendrik van Poele is al een aantal jaren een vast gezicht bij Eisma Timmerwerk. Na succesvol doorlopen stages bij Eisma Timmerwerk is hij inmiddels al een paar jaar als volleerd timmerman fulltime bij ons aan de slag. Hendrik is iemand met veel geduld en precisie en is naast reguliere timmerwerkzaamheden goed in het plaatsen van tegels in badkamers, toiletten etc. Daarnaast is hij erg kundig in het uitvoeren van houtrotreparaties.

Eisma Timmerwerk leidt de laatste jaren regelmatig leerlingen op die het het vak van timmerman willen leren. Andries heeft deze rol op zich genomen en wordt hierin regelmatig bijgeschoold. Het geeft hem energie om jonge mensen op te leiden zodat het vakmanschap van timmerman ook in de toekomst blijft bestaan.

Naast ons eigen vaste team, werken wij regelmatig samen met diverse ZZP’ers op alle vakgebieden. Hierdoor kunnen wij een project voor de opdrachtgever in eigen beheer afronden. Dat geeft ons een goed gevoel en het ontzorgt onze klanten.

Andries Eisma
Hendrik van Poele
Het team